понедельник, 16 марта 2015 г.

ЩОДО УПРАВЛІННЯ ЗНАННЯМИ В ILF

Elena Parkhomenko ILF
Олена Пархоменко,
Директор з розвитку бізнесу ILF
Ми живемо в епоху змін. Зовнішнє середовище динамічно змінюється, змінюються бізнес-моделі наших клієнтів та їх очікування від консультантів, змінюється й наша бізнес-модель та наші очікування від команди. Наприкінці минулого року ми посилили напрямок розвитку бізнесу на фірмі, як стратегічного, так і організаційного розвитку. Розвиток - це безперервний процес удосконалення, це основа нашої корпоративної культури. Можна сказати, що команда ILF дотримується принципу «кайдзен». Ми переглянули як принципи планування нашої стратегії на рік, так і принципи оцінювання та розвитку команди. Фокус на особисту ефективність та розвиток менеджерських компетенцій. Рушійна сила розвитку бізнесу – це люди. Яка б не була стратегія та місія компанії, реалізовувати її будуть люди кожен на своєму місці. Тому ми запустили декілька проектів на постійній основі: Training Centre ILF и клуб GoWomen.
Training Centre ILF – це щотижневі заходи для команди: внутрішні юридичні семінари та дискусії для обміну експертним досвідом серед колег та обговорення останніх законодавчих змін, презентації нових продуктів практик для ефективного крос-продажу. Також це індустріальні семінари за участі експертів ринків, що є пріоритетними для фірми (наприклад, IT), зустрічі з міжнародними експертами. Важлива частина роботи учбового центру – це тренінги. На початку цього року команда очікує на зимовий інтенсив - серію тренінгів для підвищення ключових компетенцій, які є базисом для сучасного бізнес-орієнтованого юриста: ефективні комунікації, бізнес-моделювання, персональна ефективність, управління проектами та проектною командою тощо. Однією з інновацій в нашій практиці розвитку команди буде навчання діями (action learning) – колективний коучінг для досягнення особистих цілей та бізнес-цілей компанії.
Серед нових ініціатив – створення жіночого клубу ILF. 55% команди ILF – це жінки, які кожен день виконують багато ролей: мати, жінка, господиня, відповідальний працівник, керівник, менеджер проектів та при цьому особистість, яка прагне гармонії та балансу, розвитку та успіху. Мета цього проекту – сприяти якісному та збалансованому розвитку особистості, підвищення особистої ефективності. В рамках клубу заплановані як суто жіночі навчальні заходи (наприклад, з питань іміджу та стилю), так і зустрічі з успішними діловими жінками – власницями бізнесу та топ-менеджерами, керівниками міжнародних проектів для обговорення більш загальних та важливих питань як то: гендерні питання, секрети успіху та життєвого балансу. 
Матеріал опубліковано в журналі "Український Юрист".

Комментариев нет:

Отправить комментарий