вторник, 3 ноября 2015 г.

ЧИ ПРОПОНУЄ ВАША КОМПАНІЯ МОБІЛЬНІ ДОДАТКИ ДЛЯ КЛІЄНТІВ? ЧИ Є МОБІЛЬНА ВЕРСІЯ У СТОРІНКИ КОМПАНІЇ?

Елена Пархоменко,
Директор по развитию бизнеса
Збільшення мобільного трафіку – це світовий тренд. Близько 59% людей використовують мобільні телефони для вивчення інформації або придбання продуктів. Тому про мобільне просування своїх продуктів мають думати і юридичні фірми. Як правило, ми використовуємо мобільний телефон для того, щоб швидко дізнатися про окремий аспект, що нас цікавить: де знаходиться фірма, чим вона займається, хто працює в команді. Тому мобільна версія має дати доступ до цієї інформації швидко та просто, клієнт не має стати учасником квесту з пошуку необхідної інформації та її розшифровки.

Звичайно веб-сайт фірми може бути адаптований під мобільні телефони. Проте ми вважаємо, що мобільна версія сайту виконує дещо інші завдання, тому має відрізнятися від веб-сайту, обов’язково зберігаючи при цьому дизайнерську єдність та зв'язок із брендом. Наша мобільна версія буде саме такою: з одного погляду на екран мобільного по дорозі на чергову зустріч клієнт зможе відразу визначити куди потрібно піти за інформацією, яка його цікавить в цей самий момент часу, та одразу отримати відповідь. Наразі мобільна версія сторінки фірми знаходиться у розробника в роботі. Сподіваюсь, що вже в листопаді ми презентуємо її нашим клієнтам.
Мобільні додатки – це зовсім інша історія. Коли ми завантажуємо додаток на свій мобільний? - Коли є потреба в систематичному користуванням ним для задоволення своїх системних потреб (наприклад, планування, визначення часу, отримання актуальних новин в зручному форматі тощо). Це трендова штука, але цьому потрібно приділяти багато часу, щоб зробити додаток корисним та актуальним для клієнта. Робити його для одноразового використання за нагоди немає сенсу – клієнт з часом його видалить або забуде про його існування в телефоні. Тому мобільні додатки поки що не плануємо, проте не виключаємо цього, зважаючи на нашу глибоку зануреність в сферу IT.


Комментариев нет:

Отправить комментарий