понедельник, 18 мая 2015 г.

ПЕРЕМОВНИКАМИ НЕ НАРОДЖУЮТЬСЯ, НИМИ СТАЮТЬ

Даря Сєдих,
PR-менеджер ILF
Особистий бренд має вагоме значення для будь-якої професійної діяльності. Юрист може бути бездоганним спеціалістом, але поряд із професійними знаннями він має володіти мистецтвом переконати клієнтів, партнерів, суддів та подекуди конкурентів у своїй компетентності. Вміння справити перше враження, підлаштуватися  під співрозмовника та врешті-решт почути клієнта чи опонента відіграє найважливішу роль у юридичному ремеслі.

Навчальні заходи в Training Centre ILF направлені як на розвиток професійних компетенцій, так і особистих навиків. Вектори тренінгів, семінарів та майстер-класів обираються партнерами фірми за поданням Департаменту розвитку бізнесу та з урахуванням побажань команди.
Одна із базових неюридичних навичок юриста, - це ефективні комунікації, вміння вести перемовини. Адже від цього безпосередньо залежить успіх укладання контракту та перемога в спорі.  Тому Training Centre ILF та Клуб перемовників запровадили спільну практично-навчальну програму для команди. Приблизно раз на місяць проводиться корпоративне заняття. Команда розбивається на групи по 2-4 людини та відповідно до завданих кейсів «веде перемовини». Окрім розвитку навиків ведення перемовин розвивається навик публічного виступу та критичного мислення, адже обов’язковий елемент тренінгу – зворотній зв'язок від колег.
Оскільки навчання має бути системним, юристи мають можливість раз на тиждень відвідувати Клуб перемовників у Києві та Харкові. Під час заняття тренер декілька хвилин пояснює теорію, а решту часу – практика. Під час заняття можна скористуватися  опцією з відеозйомки «виступу». Завдяки цій опції учасник кейсу може наочно побачити свої «слабкі сторони» та фокусно працювати над їх розвитком.
Спільна програма Training Centre ILF та Клуб перемовників розрахована на рік. Ми очікуємо підвищити якість ведення перемовин та публічних виступів нашої команди.  

Комментариев нет:

Отправить комментарий