понедельник, 1 июня 2015 г.

ФОРМАТИ ТІМБІЛДІНГУ: ЖІНОЧА ТА ЧОЛОВІЧА ВЕРСІЇ

Ann Zhebeleva ILF
Ганна Жебелева,
Старший юрист ILF
Головна мета тімбілдінгових заходів – підтримання високої та сталої інтеграції команди. Проте заяложені формати таких заходів не приносять необхідного роботодавцю результату. А іноді навпаки - викликають обурення та негатив команди. На наш погляд, будь-який подібний захід має нести особистісну користь та викликати інтерес учасників. У кожного своя мотивація, проте у певних груп осіб можуть бути спільні інтереси. Наприклад, у жінок та чоловіків. В цьому році в ILF ми запровадили тімбілдінгові заходи різного формату: для жіночої половини команди – зустрічі в рамках клубу GoWomen, для чоловічої – спортивні ігри.
За статистикою у світі жінки володіють 1/3 бізнесових активів і наймають 1/4 робочої сили. Проте, за даними представництва ООН в Україні, лише близько 14% жінок займають керівні посади, 20-22% володіють малим або середнім бізнесом та лише 2% - є власницями великого бізнесу. Розвиток жіночого лідерства та підприємництва стримується декількома чинниками: страх отримання негативної оцінки з боку близьких, невпевненість у собі, брак навичок, необхідних для досягнення успіху в бізнесі, а також відсутність успішних статусно-рольових прикладів.
Запроваджений в ILF жіночій клуб «GoWomen» - це ідеальна платформа для гармонійного розвитку активних, цілеспрямованих, прогресивних жінок нашої команди. Завдяки створенню «емоційної  залученності» ми більше розуміємо одна одну, зустрічаємося з успішними та активними бізнес-леді України, розвиваємо необхідні навилки та разом зростаємо.
Альтернативна форма тімбілдінгу запроваджена й для згуртування мужньої половини фірми. Створивши всі необхідні умови для реалізації спортивних амбіцій, на фірмі сформувалася чоловіча футбольна команда ILF, яка регулярно тренується та приймає участь у змаганнях.
Таким чином, відчуваючи потреби кожної з груп та обравши органічні форми дозвілля для них, ми залучаємо команду до тімбілдінгових заходів та отримуємо синергійне поєднання протилежних енергій і, як наслідок, більш ефективну роботу та відповідно більші результати.

Комментариев нет:

Отправить комментарий